Promo Dufan Januari 2018

- Desember 30, 2017
Promo Dufan Januari 2018 - Cuti akhir tahun tetap mengira hari. Sudah tiba masanya dan keluarga anda menyediakan rancangan untuk menghabiskan cuti. Anda boleh memilih Fantasy World atau Dufan sebagai tempat percutian. Tambahan pula Dufan kini lebih menarik dengan adanya empat tunggangan baru yang dapat dinikmati oleh seluruh keluarga. Empat tunggangan adalah Galactica, Dream Playground, Warna Kerajaan, dan Pengembaraan Masa.

Wahana Galactica adalah kenderaan permainan dengan tema 'Rescue Planet Mars'. Di dalam kenderaan ini, anda dan keluarga anda dapat merasakan sensasi terhadap musuh (Mantide) yang menyerang planet Marikh. Anda boleh meraih markah daripada musuh yang anda kalahkan. Pada akhir perjalanan, skor anda di papan skor Galactica akan diadu terhadap pemain lain. Jika skor anda tidak terkalahkan maka anda akan mendapat predikat Score A Lifetime.

Anda juga boleh membawa anak anda ke Dream Playground yang merupakan tunggangan penuh dengan pelbagai permainan dan Promo Dufan Januari 2018. Sebagai contoh, trampolin, permainan mainan lembut, memanjat, permainan futsal, taman permainan yang lembut, kolam pasir, perjalanan gelongsor, blok teka-teki, mainan pendidikan, dan perjalanan mini. Kenderaan 900 meter persegi ini hanya boleh dinikmati oleh kanak-kanak dengan ketinggian kurang daripada 145 cm.


Anda juga boleh meneruskan penerokaan Dufan dengan melawat tunggangan baru yang lain, iaitu Color of Kingdom dan Pengembaraan Masa yang terletak di kawasan Dream Playground. Kedua-dua menunjukkan tunggangan yang boleh menghiburkan anda sebagai keluarga.

Warna Kerajaan adalah pertunjukan yang menceritakan tentang misi penyelamatan puteri dari tahanan naga gergasi. Walaupun Pengembaraan Masa adalah persembahan yang akan membawa anda perjalanan masa.

Fun, anda boleh menikmati empat tunggangan dengan promo yang menarik. Ya, Dufan menguatkan tiket promo langsung Dufan setahun mulai 16 Disember 2017-7, Januari 2018.

Dengan pelawat Promo Dufan Januari 2018, Dufan akan segera mendapatkan kad Pas Tahunan yang boleh digunakan secara percuma untuk Dufan selama satu tahun ke depan. Mari tunggu lagi tidak lama lagi untuk menikmati 4 tunggangan baru Dufan dengan promo menarik! Dijamin percutian keluarga anda lebih menarik pada akhir tahun ini
 

Start typing and press Enter to search